Van Nature

OVER VAN NATURE
Van Nature is een vereniging van telers én een ketensamenwerking tussen telers en handelsbedrijven. Als één van de grootste telersverenigingen van Nederland beschikken we over een breed assortiment groenten en fruit. Van smaakvolle vruchtgroenten en verfijnd zachtfruit tot stevige vollegrondsgroenten en rijke smaakmakers zoals pepers.

De leden van Van Nature zetten zich dagelijks in om smaakvolle en verse groenten en fruit van topkwaliteit te telen. Op moderne bedrijven met innovatieve teelttechnieken telen zij volgens de modernste standaarden en strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Meer weten over de telers van Van Nature? Kijk dan eens op www.versvandeteler.nl

DE AANPAK VAN VAN NATURE
Wij signaleren markttrends vroegtijdig, volgen ontwikkelingen op de voet en luisteren naar onze klanten. Wij werken met korte lijnen, hebben persoonlijke aandacht en bieden maatwerk. Dat maakt dat wij dé partij zijn voor grote én kleine teeltbedrijven, voor volumeproducenten en specialty telers. Specifieke rassen, verpakkingen, smaken, kleuren of concepten, wij hebben de kennis en ervaring daarin om als ketenpartner het verschil voor u te maken. Door onze aanpak zorgen we dagelijks voor klant- en consumentgerichte productie en hebben we telers én klanten het meest te bieden.

DE HANDELSPARTNERS VAN VAN NATURE
Telersvereniging Van Nature werkt al sinds 1997 exclusief samen met haar handelspartners. Zij leveren de producten van de Van Nature telers aan vele honderden klanten over de hele wereld. Door het bundelen van alle kennis en het betrekken van partners zoals veredelingsbedrijven en kennisinstituten komen we samen verder. Vandaar dat we Van Nature ook een ketensamenwerking noemen.